Audities Anne Frank

Anne Frank Auditie Meer Vreugde Kern

In juni 2020 speelt Toneelvereniging Meer Vreugde Kern opnieuw het beroemde verhaal van Anne Frank in Theater De Schalm. In het verleden hebben we dit al tweemaal mogen doen (in 2010 en ook in 2001).

Voor deze productie zoeken we enkele jonge acteurs, die graag mee willen spelen in dit mooie toneelstuk. Heb je acteertalent en is het een grote droom voor je om op de planken te staan in deze mooie productie? Dan is dit misschien iets voor jou!

Meer Vreugde Kern gaat deze productie meerdere malen opvoeren voor diverse basis- en middelbare scholen uit de regio. Dit houdt in dat er vele voorstellingen gepland staan, verdeeld over anderhalve week. Hiervoor moet wekelijks gerepeteerd worden.

De repetities gaan van start in mei/juni 2019 en vinden plaats op de dinsdagen in de repetitieruimte van de toneelvereniging. De voorstellingen staan gepland van 4 tot en met 12 juni 2020.

Wie zoeken wij:

Voor de rollen van ‘Anne Frank’, ‘Margot Frank’ en ‘Peter van Daan’ zoeken wij de volgende meisjes en jongens:

  • Voor de rol van ‘Anne’ zoeken wij een meisje tussen de 14 en 17 jaar
  • Voor de rol van ‘Margot’ zoeken wij een meisje tussen de 14 en 18 jaar
  • Voor de rol van ‘Peter’ zoeken wij een jongen tussen de 14 en 17 jaar

Het is belangrijk dat je enthousiast bent om mee te doen, goed en duidelijk Nederlands kunt spreken, tekst kunt onthouden en ook toestemming van je ouders hebt. Enige toneelervaring is gewenst, maar geen must.

Hoe doe je auditie?

Wil je auditie doen voor een van de rollen in ’Het Dagboek van Anne Frank’? Meld je dan voor 11 maart aan door een mailtje te sturen naar het mailadres: mollen.gerrit@gmail.com. Stuur daarbij het volgende mee:

  • je contactgegevens
  • adres, postcode en plaats
  • leeftijd + geboortejaar
  • lengte
  • eventuele toneelervaring
  • en een duidelijke foto

Vermeld daarbij ‘Auditie Anne Frank’.

Audities

In de week van 18 maart nemen wij contact met je op over de mogelijke auditie en tijd. De audities vinden plaats op zaterdag 30 maart 2019 in de Kleine Zaal van Theater De Schalm.

Meer informatie

Wil je meer weten over het toneelstuk, onze vereniging of heb je andere vragen? Mail naar mollen.gerrit@gmail.com.