Vrienden

VRIENDEN MEER VREUGDE KERN

Toneelvereniging Meer Vreugde Kern heeft een missie: onvergetelijke toneelervaringen bieden aan groot publiek. Deze missie kan alleen mogelijk gemaakt worden door de betrokkenheid van mensen die Meer Vreugde Kern een warm hart toedragen.

Als lid van de Vereniging Vrienden van Meer Vreugde Kern laat u zien dat u het amateurtoneel in het algemeen en de voorstellingen van Meer Vreugde Kern in het bijzonder een warm hart toedraagt. De ondersteuning van mensen zoals u zorgt ervoor dat de vereniging mooie, eigenzinnige producties kan blijven maken voor een breed publiek.

Leden van de Vereniging Vrienden van Meer Vreugde Kern doneren elk jaar een vast bedrag aan de vereniging. De vereniging kan hiermee bijzondere projecten mogelijk maken.

Het lidmaatschap kost jaarlijks € 60,- voor 2 personen of  € 35,- voor 1 persoon.

En: vriendschap komt van twee kanten. Wij laten u graag merken dat we uw betrokkenheid op prijs stellen. Zo kunt u rekenen op vrijkaart(en) voor een van onze jaarlijkse voorstellingen en een uitnodiging voor een vriendenontvangst bij de première. Ook organiseren wij bijzondere ontmoetingen voor de vrienden, zoals bijvoorbeeld het bezoek aan een openbare repetitie.

VRIEND WORDEN

Wilt u graag vriend worden van Meer Vreugde Kern, of heeft u een vraag m.b.t. de Vereniging Vrienden of aan het bestuur van de Vereniging Vrienden? Stuur dan een e-mail. Uw mail wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord.

Wij verwelkomen u graag als Vriend van Meer Vreugde Kern!

Namens Vereniging Vrienden van Meer Vreugde Kern,

Johan Koks, voorzitter.
E: jhkoks@onsbrabantnet.nu

Bonth, J. de

Berden, Gerrie.

Biggelaar, Roan van de

Coppens, Henk.

Cornelis, Maria.

van Diessen, J.

Eilers, Hans en Erna.

van Gemert, Wim

Goethals, Ron.

Jansen, L. en E.

Koks, Johan en Jeanne.

van de Looij, Olga en Ruud

van de Looij, Hans en Liesbeth.

Mollen, Gerrit en Marij.

Mollen, H. en Th.

Peters, J.

Peeters, Ruud en Yolanda.

Sanders, Noud en Corrie.

Sanders, Jan en Sabine

Sanders, Paul en Veronique.

Schellekens, Wim en Monique

Sloots, Remy.

Vialle, Ad en Annelies.

Zevenbergen, Marc & Mariëtte