Harvey: de personages

Harvey: de personages
Harvey: de personages

Één voor één stellen we ze aan u voor: de personages in Harvey. In de komende weken een klein tipje van de sluier. Elk personage krijgt op zijn of haar manier wel met het konijn Harvey te maken. Maar hoe? Dat gaat u zien in januari 2018. Meer informatie over de productie en kaartjes.

1. Onze nieuweling Tjeerd Maas speelt Wilson, de stoere, trouwe dienstknecht van Dr. Chumley.

FB_Tjeerd

2. Erna Eilers speelt Jane, de dienstmeid in Huize Simmons. In dienst van Veta & Myrtle Mae Simmons, hun broer/oom Elwood P. Dowd, en ….?

FB_Erna

3. Carin van der Velden als de lieve, charmante Betty Chumley, vrouw van de befaamde Dr. Chumley. Ook zij gaat Harvey zoeken, maar waarom?

Harvey - Carin van der Velden

4. Astrid van den Bisen  is taxichauffeuse Lofgren, die geregeld patiënten naar de kliniek van Dr. Chumley brengt. Zij ziet meer dan u denkt…

Harvey - Astrid van den Bisen

5. Karin van de Vooren speelt Ethel Chauvenet, de tante van Elwood & Veta. Wat is ze blij als ze hen weer ziet! En met name Elwood, toch?

Harvey - Karin van de Vooren

6. Roland Mol speelt Dr. Lyman Sanderson, de charmante psychiater met oog voor zijn patiënten (en voor 1 bepaalde vrouwelijke collega…).

Harvey - Roland Mol

7. Ruud van Zon is de ‘eigenaardige’ Mr. Gaffney, advocaat van de familie Dowd/Simmons. Tevens heeft hij een oogje op iemand, maar op wie?

Harvey - Ruud van Zon

8. Leontien de Jong speelt de bloedmooie (maar tikkeltje naïeve) zuster Kelly. Duidelijk gecharmeerd van Dr. Sanderson en nog iemand…

Harvey - Leontien de Jong

9. Bianca Deenen is Myrtle Mae Simmons, de nog altijd vrijgezelle dochter. Verlangend naar een man, maar ze heeft zoveel last van…?

Harvey - Bianca Deenen

10. Noud Sanders is Dr. Chumley. directeur van de kliniek waar al veel patiënten zijn geweest die wonderlijke wezens ‘zien’. ‘Ziet’ hij zelf ook meer?

Harvey - Noud Sanders

11. Charlotte van Wuijtswinkel speelt Veta Simmons, die helemaal gek wordt van haar broer én zijn vriend ‘Harvey’. En is zij zelf ook niet een beetje gek?

Harvey - Charlotte van Wuijtswinkel

12. Daniël Zevenbergen is Elwood P. Dowd, de belangrijkste persoon en boezemvriend van ‘Harvey’. Misschien stelt hij Harvey ook wel aan u voor…?

Harvey - Daniël Zevenbergen